Konferansier: Cecilie Ystenes Myhre

Cecilie Ystenes Myhre er en erfaren og engasjerende foredragsholder som holder foredrag om hennes spesialistfelt; mentaltrening, ledelse, kommunikasjon og teamwork! Hun jobber til daglig med noen av verdens ledende selskaper, individer og idrettsutøvere. Cecilie sin erfaring har et bredt spenn og er alt fra Landslaget i Golf, Nationaltheatret, konsernledergrupper, Talent Norge, og noen av Norges mektigste næringslivstopper. Hun er gründer av konsulentselskapet Raw Performance as. Cecilie er forfatter av bestselgeren Mental Styrketrening (Aschehoug, 2015), og Stå Støtt (2021). Cecilie står i tillegg bak den topplistede business podkasten GRIT, og har vært fast spaltist i bla VG Helg, Finansavisen og forretnings magasinet AW Magazine.

I podcasten GRIT tar hun for seg hvilke egenskaper har de som er best i sitt felt? Psykologen Angela Lee Duckworth har gjort en omfattende studie på og funnet at de som lykkes best er de som har GRIT. GRIT kan oppsummeres i 10 kjennetegn, og i podcasten deler kjente idrettsutøvere, næringslivstopper og politikere sine erfaringer. På Momentumkonferansen vil Cecilie både være konferansier og innlede om temaet GRIT, og du kan se fram til en faglig sterk foredragsholder og en rekke forskingsbaserte verktøy du kan anvende i hverdagen med en gang – uansett arena. 

Jeg har gjennom 4 sesonger av podcasten GRIT snakket med mennesker som presterer på ekstremt høyt nivå – mennesker med GRIT. På Momentumkonferansen vil jeg ta med disse erfaringene til å skape en dag der vi ser på både hva GRIT er, hva som kjennetegner de som har det – og hva som skal til for å utvikle det mer hos seg selv.